De eerste garage

Rode Alfa Romeo C4 Op Weg In De Buurt Van Bomen

De eerste garage die zich bezighield met de reparatie van auto’s was de Wheelersmiths, begonnen in de huisnijverheid in Lincoln. De eerste auto die begin 1900 in Groot-Brittannië werd geproduceerd, was een Lincoln van de hand van Henry Luton. Luton werkte bij de Wheelersmiths voordat hij het wielmakersbedrijf oprichtte, dat lamppakketten en lagers voor boten maakte en ook lichte machines voor eigen gebruik.

De traditie van reparatiewerkzaamheden die door de Wheelersmiths werd voortgezet, heeft sindsdien een groot deel van de afbraak van de fabricage door hulp- en hobbyisten voor zijn rekening genomen. De geschiedenis van de kleine werkplaats, verscholen in een hoekje van een technischQueequen vlak naast een akker, is lang en gevarieerd. Er zijn stukjes die stoffig zullen zijn en stukjes die ongerept zullen zijn en misschien wel het kostbaarste van alles is het oorspronkelijke geruwde frame van de auto, dichter bij de 150/60 verhouding, dat is vervangen door een moderne machinewerkplaats.

Er zijn een heleboel Serpentijn riemen, vet fittingen en tandwielen te leren. Deze worden met minerale olie gesmeerd, on the fly vervangen en de filosofie is zuiver. Geen deel gedaan, nog een klus te gaan. Deze filosofie is gebruikelijk als gevolg van de werkcultuur van de moderne tijd is dat nooit zat hetzelfde is. De moderne wereld is een gevaarlijke wereld. Het is geschikt voor geen enkel exces en moet getemd worden met een koperdraad krimphamer, een verstek 10 inch verlenging, een kogel, een paar meter opgerold staal en een aantal schandalige bedrading uit de hel. Het is niet zo goed om het ’s morgens te doen, of wel? APK Schiedam

Hoewel de lokale autowegen uitsluitend voor auto’s zijn bestemd, wordt met de moderne auto zelden meer dan één keer gereden. Het is tegenwoordig tegen de wet om een onbeheerd voertuig op de openbare weg te hebben. Het is ook in strijd met de wet om een invalide voertuig te repareren of af te stempelen. De politie, die niet voor niets in functie is, kan niet zomaar elke auto met wielen in beslag nemen, maar ze zit wel op alle parkeerplaatsen, ze kent elke kromme stoeprand, ze kent elk kiertje en spleetje, ze weet precies waar de auto van elke gehandicapte staat. De Generation Zero zou beter af zijn geweest met wat meer structuur en autoriteit. De professionals, om de juiste terminologie te gebruiken, handelen hun zaken af. De leken, veronderstel ik, maken nooit een kans. Daarmee dragen ze bij aan het probleem van onverantwoordelijke mensen die rijden in onverantwoordelijke voertuigen.

otes voor de auteur

Als u meer wilt weten over auto valeting en wat het inhoudt, ga dan naar carvaleting.co.uk, een van de toonaangevende auto valeting bedrijven van het Verenigd Koninkrijk, waar een team van gekwalificeerde specialisten in staat zal zijn om auto valeting te bieden en uw auto te beschermen op elke manier dat ze kunnen. Ze zijn zeer ervaren en de prijzen zijn echt laag, je moet gewoon achterover leunen en schrikken jezelf als je eenmaal ziet wat de fatsoenlijke, eerlijke, vriendelijke auto valeting bedrijven eruit zien. Zo niet, ga dan naar de schroothoop. Ik ben er vrij zeker van dat je auto er beter zou uitzien met een goede ouderwetse modder en geteerde en getackelde velg job.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.