Wat is een automatische externe defibrillator?

Defibrillator kopen

Onbewuste misbruikers kunnen al dan niet leiden tot aarzeling of hartstilstand. Het beeld van wijsheid is de sleutel. Levensbeeld. De American Heart Association is de belangrijkste bron van informatie over hart- en ademhalingsproblemen, hartaandoeningen en hartbescherming. Houd jezelf veilig door een Defibrillator kopen.

Maar eerst, wat is een automatische externe defibrillator?

Een automatische externe defibrillator is een draagbaar, lichtgewicht apparaat dat het hart kan herstarten door een elektrische schok aan het hart toe te dienen. Dit is het eerste medische hulpmiddel dat is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. AED’s zijn te vinden op luchthavens, scholen, openbare plaatsen en huizen in het hele land en redden levens.

Nogmaals, we moeten ons afvragen: wat is een automatische externe defibrillator? Dit is een niet-invasieve behandeling die iemands leven kan redden. AED’s zijn te vinden op luchthavens, scholen, openbare plaatsen en huizen in het hele land, ook die van u.

De American Heart Association stelt dat een defibrillator “een elektrode of apparaat voor schoktherapie is dat wordt gebruikt om de meest voorkomende oorzaken van hartfibrillatie te behandelen, vooral tijdens de bevalling”. AED’s zijn te vinden op luchthavens, scholen, openbare ruimtes en huizen in het hele land, ook die van u.

Dus wat zijn alle voordelen van een AED?

Als u een on-demand, draagbaar, gebruiksvriendelijk defibrillatorslot nodig heeft dat in enkele seconden kan worden ingesteld. Volgens beschikbare statistieken krijgen jaarlijks meer dan 300.000 mensen een hartstilstand. In zo’n noodsituatie lijkt 90% van de mensen niet op de hoogte te zijn van de potentieel levensreddende behandeling van AED’s. Het is niet verrassend dat deze mensen afzien van potentieel levensreddende behandelingen die worden aangeboden door AED’s. Als dit het geval is, begeleiden de DM-klantenservice en trainingsprogramma’s u door de stappen voor het gebruik van de AED. U kunt sommige verzekeringsmaatschappijen ook vragen om de kosten van de AED te verhogen.

Meerdere AED’s zijn niet veel goedkoper dan vergoeding door een onopzettelijke ziektekostenverzekering. De opbrengsten van wanpraktijken helpen mensen in nood echter om met een arts te praten die hen echt kan helpen begrijpen wat ze hebben meegemaakt. Patiënten kunnen beslissen om hun naasten al dan niet mee te nemen, die eventueel ook bij de patiënt willen inchecken. Uiteindelijk is het altijd beter om een mobiel verpleegkantoor te gebruiken. Zo kunt u meer te weten komen over de relatieve tunneling van de werkelijke waarde van de AED voor u en uw gezin. Een handvol Een volwassene kan meer dan één AED gebruiken. Ze hebben niet dezelfde vaardigheden als medisch personeel. Het is verstandig om een vriend of familielid aan uw zijde te hebben die mogelijk ook een van deze levensreddende apparaten heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.