Verbetering van de prestaties van uw auto

Auto chippen

Verbeter de prestaties van uw auto gemakkelijk met een eenvoudige chip

Zoals veel mensen weten, wordt de basis motor controle module in een auto heel vaak over het hoofd gezien. Als het aankomt op het verbeteren van de prestaties van uw auto, hetzij door het gebruik van prestatiechips of door preciezere motortuning, is Duke Car Chipper de leider van het VK op het gebied van autoprestaties.

Wij kunnen niet alleen de prestaties van de motor in de auto optimaliseren, maar ook de prestaties van de transmissie, de uitlaat, de remmen, de koeling en nog veel meer.

Onze gepatenteerde motorsturingsmodule werkt samen met andere boordsensoren om een volledig inzicht te krijgen in de werking van uw auto. Dit betekent dat wanneer we bepaalde delen van de auto willen verbeteren of optimaliseren, andere delen onmiddellijk zichtbaar zullen zijn.

Dit geeft ons de mogelijkheid om te zien en te bepalen op welke gebieden verbeteringen kunnen worden aangebracht.

Dus hoe werkt dit?

Onze gepatenteerde motorsturingsmodule gebruikt gegevens van een groot aantal verschillende sensoren om de beste prestaties voor elk deel van de auto te bepalen.

Daartoe behoort een instrumentarium met uitgebreide reikwijdte, dat via de OBD-kabel of de poort in het dashboard van de auto wordt geleverd en een beeld geeft van de prestaties van het voertuig.

Deze gegevens kunnen dan worden gebruikt om te bepalen waar verbeteringen kunnen worden aangebracht in verschillende delen van de auto, of om een prestatiekaart op te stellen die kan worden afgestemd op specifieke modificaties, zodat de eigenaar van de auto het maximale voordeel krijgt.

Diefstal-o-control module

Ons veelzijdige systeem is ontworpen met het doel het zo gemakkelijk mogelijk te maken om in te pluggen en te spelen. Door gewoon een eenvoudige zwarte kabel aan te sluiten, is het mogelijk toegang te krijgen tot de motorbesturingseenheid die de gebruiker tegelijkertijd een volledige controle over de motorinstellingen geeft.

Hoe de aanpassingen aan de motor ook worden uitgevoerd, Duke biedt uitgebreide en innovatieve functies om het hele proces van het tunen van de auto zo snel en eenvoudig mogelijk te maken.

Onberispelijke klantenservice

Bij Duke Car Chipper doen we veel moeite om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun ervaring van de service die ze krijgen. Terwijl de meeste andere bedrijven zich richten op hun uiterlijk, leggen wij veel meer nadruk op de gebruikerservaring.

Wij doen zoveel meer dan alleen producten verkopen; wij verstrekken ook relevante en nuttige informatie aan onze klanten, via informatieve artikelen en FAQ’s.

de onderdelen streng test

Wij vinden niet eenvoudig de ontstekingspolariteitsschakelaar opnieuw uit – wij testen het om ervoor te zorgen het doet wat het verondersteld wordt te doen. Het ontstekingssysteem is misschien wel het meest complexe in een auto, en wij hebben veel tijd en geld besteed om onze tests inacho Alicia spec te krijgen om ervoor te zorgen dat wij de beste informatie voor onze klanten verstrekken.

Naast onze specificaties voor het ontstekingssysteem, levert Duke specificaties voor de gehele auto, in een poging om de beste waarde te bieden voor elke cent die aan de auto wordt besteed.

Duke motorstuurapparaat specs

– Motor Management Systeem (EMS) – het hart van het systeem.

– Gesmede motorblokken, met een warmtebehandelingsproces om de stijfheid van het blok te verhogen, waardoor de dikte van de plaat/cilinder en de componenten wordt verminderd.

– Grotere cilinderboring met grotere kleppen.

– Dubbele bovenliggende nokkenassen, variabele timing en nokkenas technologie.

– Brandstofsystemen verfijnd om het beste compromis tussen brandstoffen en prestaties te bieden.

– Voorgevormd inlaatspruitstuk met vier inlaatkleppen.

– Geluiddempingssysteem om het motorgeluid te verminderen.

– Geavanceerd motorstuurapparaat zorgt voor een veilige en comfortabele rit.

– LED-technologie wordt gebruikt om de hele auto een geheel nieuwe styling te geven.

Het motorstuurapparaat is geherprogrammeerd volgens geheel nieuwe ECU-normen, waardoor het gemakkelijker en sneller te berekenen is.

De Duke-motorbesturingseenheid wordt gebruikt voor de besturing en bewaking van diverse motorfuncties, waarvan de inlaatluchtkoeler (CAS) en de bijbehorende onderdelen de kern vormen.

Om Duke Car Chippers te helpen de best mogelijke motorprestaties te leveren, hebben de technische experts ook hun schat aan ervaring in motortuning ingebracht.

Door deze technische doorbraken toe te passen op het Duke-gamma, blijft de auto evolueren op alle vlakken – prestaties, prijs, personalisatie en technologie – en is hij wereldwijd toonaangevend op het vlak van luxueuze en exotische huurauto’s.

Lees meer:
Auto wrappen
Car wrapping

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.