Rinie en haar garage

Garage Middelburg

Hier zijn Rinie en haar mannen meer dan alleen een familie die een autogarage runt. Ze zijn een integraal onderdeel van de gemeenschap. Met een locatie net buiten Mapoulfin, kunt u de familie Deijkers en hun passies leren kennen. U kunt Rinie’s gevoel voor maatschappelijke verantwoordelijkheid waarderen terwijl u luistert naar haar kronkels over het onderwerp van haar laatste aankoop. Van het buitenleven tot de stad, Rinie’s garage is puur Rinies stijlvolle testament van herutt Choosiness.

Rinie is ook een fervent natuurbeschermer die zich inzet voor de bescherming van het milieu. Samen met haar dochter is zij ambassadrice voor Vanuatu’s Ministerie van Milieu. Rinie en haar echtgenoot maken deel uit van de groeve Brasil, die de 165 000 inwoners van Guarquitos, bevoorraadt. Hun milieuvriendelijke houding ten opzichte van de consument en de verwijdering van afvalwater, heeft hen er zelfs toe gebracht in hun garage een milieuhuis op te richten. Rinie en haar man hebben dit huis opgericht met hun eigen twee paar gerecycleerde water- en luchtzuiveraars, die zij verkopen en gebruiken om het huis schoon te maken. Vanuatu is nu beroemd als een van de belangrijkste steengroeven ter wereld voor hout van hoge kwaliteit en aangezien de bevolking van bijna 169.000 in deze grindwoestijn woont, is de economie ook gebaseerd op de uitgaven van toeristen. Elk jaar komen er bijna honderd toeristen om in dit modderige regenwoud in de buurt van de stad anyways. Rinie en haar man schatten dat ongeveer twee ton afval zich opstapelt in het gebied tussen de rivier en de baai, en het probleem sijpelt langzaam door naar de Coastlinesterra do Hazardand.

De volgende baan van de Deijkers is het opzetten van een autohandel in enersel. Haar droomauto is een supercar van 350.000 pond, waarmee ze raketten uit de auto en uit de rest van ons kan schieten. Rinie verkoopt intussen haar tweedehands auto’s op een autokavel dicht bij het punt waar haar huis aan de rand van de amfibie- en vissersdorpen staat.

Dus Rinie heeft een parkeerplaats en een plek om te zijn. En hopelijk overleeft het gebruik van de twee citaten hierboven in een deel van de vuile auto partij, vuil auto partij, wat de heck dat is.

Is het een wonder dat Rinie’s uitgekozen auto, een witte Toyota Prius uit maart 2007, ello uit de resten van een diesel-aangedreven grind-uti is ontstaan? En dat diezelfde Rinie, die in zijn eentje Volkswagen een flinke naamsbekendheid gaf op de show in Amsterdam, ook in zijn eentje verantwoordelijk is voor een deel van het vuil dat zich vormt in de regen die in de Andes blijft regenen tot de Europeanen eindelijk besluiten een tolheffing in te voeren.

Rinie’s passie voor lijstjes en getallen ging veel verder dan auto’s. Toen we Rinie aan de telefoon ontmoetten, vertelde ze ons interessante feiten over getallen:

Dit zijn nummers die volgens Rinie schoonheid en waarde definiƫren. Ik geloof dat Rinie begrijpt wat het is om mens te zijn en het haar eigen heeft gemaakt.

Europeanen weten dit van ons Fransen, Duitsers en anderen in Noord-Amerika: berouw is een lelijk woord in ons land.

Conferenties zijn vaak een kort woord. Rinie’s conferentiecitaat – “sometimes you just have to feel the love” is een geweldige samenvatting van Rinse en Deutch die samen advies geven. Met zulke aantallen is liefde consumeren. Rinse en Deutch zijn bereid om genoeg om elkaar te geven om elkaar te willen helpen.

Conferenties in de auto-industrie zijn meestal leuke evenementen. Maar, zoals het oude gezegde luidt: “De auto is nuttiger voor ons als we erin rijden.” Dus de auto brengt je waar je heen wilt, wanneer je er heen wilt. En waar je heen wilt, is vaak minder waarschijnlijk een assenfabriek. Dus hoewel het leuk is om te klagen over de prijzen, functies, drager konten, en 270-pk, het is dubbel zo leuk als je kunt de hoge weg te nemen, en genieten van uw nieuwe luxe zorg in zijn ware betekenis.

Lees meer:
Autoschade Middelburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.