Hoe weet ik of ik een auto-ongeluk heb?

Autoschade Dordrecht

Zorg ervoor dat u foto’s maakt van de schade en dat u aantekeningen maakt als er een follow-up nodig is. Deze foto’s en notities zullen worden gebruikt voor één doel en slechts één doel – om u te beschermen tegen het indienen van soortgelijke claims in de toekomst.

De foto’s of aantekeningen die u op de dag van het ongeval hebt gemaakt, kunnen later als bewijsmateriaal worden gebruikt als u een rechtszaak wilt aanspannen, zonder dat u een lange en langdradige uitleg hoeft te geven over hoe u schade hebt geleden.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel, dus als u ooit een auto ziet die wij beschadigd hebben, die u geraakt heeft of die iemand anders zijn voertuig beschadigd heeft en u wilt actie ondernemen, dan zullen wij dat zonder aarzeling doen.

Contactgegevens en nog belangrijker zichtbaarheid naar de plaats van het ongeval. Wij maken geen gebruik van tele markers dus wij kunnen nergens in de buurt zijn en u zult ons niet kunnen bereiken.

Ongeval letsel, schade aan het voertuig en andere gerelateerde kosten kunnen worden geclaimd bij de verzekeringsmaatschappij. De bedragen kunnen oplopen tot honderdduizenden dollar.

In het Verenigd Koninkrijk wordt het ongeval van een voertuig net zo behandeld als wanneer het uw eigen voertuig was, dus als u de betrokken voetganger was kunt u mogelijk een vordering wegens letsel indienen. Ongevalskosten en verwondingen als gevolg van gevaren die niet door de bestuurder waren voorzien, kunnen ook worden geclaimd.

hoax-claims, die alleen voor de lol worden ingediend, zijn niet te onderscheiden van ongevallen waaraan een andere automobilist schuld heeft. hoax-claims worden buiten de rechtbank om ingediend door de verzekeringsmaatschappijen ofTDOfssuing de benadeelde partij. Onredelijke rekeningen van de automobilist kunnen ook worden betaald, door de verzekeraar of door anderen.

HE ontfermt zich zeker over mensen die betrokken zijn geweest bij ongevallen en heeft vele hoaxschadeclaims behandeld. HE heeft deskundigheid op het gebied van autotechniek en is een zeer deskundig persoon die zich vooral bezighoudt met de veiligheidsaspecten van RAC- en afgeschreven voertuigclaims.

Hoe kom ik aan deze informatie?

Ik ben een volledig betaald lid van de Automotive WRP voor meer dan 3 jaar, meer dan de helft van mijn carrière is gewijd aan de behandeling en het herstel van autosport verwondingen, ik run een Nationale Auto 1896 en National Motor Sport Assist Limited ( Hampshire ) een nationale liefdadigheidsinstelling voor letsel ondersteuning, evenals een aantal kleinere letsel hulpprojecten in het hele Verenigd Koninkrijk.

Ik heb ook meer dan 30 jaar doorgebracht, waarvan meer dan de helft met motorfietsen, en meer dan 15 jaar met het besturen van een bus, bestelwagen en touringcar. Ik ben ook competitief wielrenner, weg- en baanrenner, motorracer, manager van een evenementenbedrijf en lid van de cardingclub.

Ik beweer niet dat ik een expert ben, maar ik weet veel over motorsportletsels, en de problemen die ermee gepaard gaan, en de problemen die gepaard gaan met een hoax-claim van ongevalsschade.

Lees meer:
Spuiterij Dordrecht
Oldtimer reparatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.