Hoe kies je een passief

Rode Alfa Romeo C4 Op Weg In De Buurt Van Bomen

Passieve subwoofers aansluiten

Het aansluiten van een oudere versterker op een nieuwe versterker kan wat lastiger zijn. Hier is een eenvoudig niet versterker subwoofer bedradingsschema.

Het eerste wat u moet doen is vaststellen welke kabelboompen bij uw versterker hoort. De pennen van de laagspannings- en massakabel op de versterker zijn meestal gelabeld. Haal vervolgens de stekker van die pin uit de kabelboom.

Nu moet u de positieve (rood) en negatieve (zwart) harnaspen aansluiten op de luidsprekerkabel van uw versterker. Doe dit één voor één totdat u de luidsprekerkabels met elkaar in overeenstemming heeft gebracht.

De luidsprekers

Veel in de fabriek geïnstalleerde luidsprekers zijn niet compatibel met moderne compacte autoluidsprekers. Daarom is het belangrijk dat u een idee heeft van uw tolerantie qua ruimte voordat u besluit nieuwe luidsprekers aan te schaffen. In het algemeen passen de meeste luidsprekers voor compacte auto’s tot ongeveer 1 1/8 inch van de achterkant van de radio of CD-speler, en sommige passen zelfs tot 3/4 inch diep.

Als uw luidsprekers niet aan deze normen voldoen, kunt u misschien beter een paar ingekorte of kortere luidsprekers bestellen. Als u op zoek bent naar wat meer ruimte kunt u kiezen voor een paar standaards die u aan de muur monteert. Sommige compacte autoluidsprekers worden geleverd met geïntegreerde statieven; deze zijn gemakkelijker te installeren dan luidsprekers die op een statief worden gemonteerd.

terminologie

Terminologie is belangrijk bij de keuze van een passieve subwoofer. Normale termen zijn:

& versterker

& voltage

& frequentie

& bijlage

& macht

& crossover

& systeem

& systeemfrequentie

& system voltage

& systeemvermogen

De luidsprekers

De onthullingstitel verwijst naar de grootte van de subwoofer. De typischeSpeaker boxenwittertobust retail storestake in luidsprekers voor de prijs van een nieuwe auto. Daarom raden wijFocus Features aan voor uw auto als u op zoek bent naar een nieuwe en meer

Soorten subwoofers

De twee soorten subwooferluidsprekers zijn passieve subwoofers en actieve subwoofers. Actieve subwoofers produceren en reageren op geluidsniveaus, terwijl passieve subwoofers lou gard zijn voor de oudere systemen van 180oustics.

De eerste is de diepteflexibiliteit in de luidsprekers. Hoe meer je de AudioP Pioneers perfect uit elkaar kunt plaatsen, hoe beter de geluidskwaliteit is. Als de Subwoofer te dicht bij de voorkant van het voertuig wordt geplaatst, zal de geluidskwaliteit worden gedempt.

Het tweede type is aantrekkelijkheid. Luidsprekers waarvan de behuizing is opgehoogd (geplaatst) zullen een veel betere geluidskwaliteit hebben dan subwoofers die volledig zijn opgehoogd.

Een esthetische factor zal afhangen van smaak.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn de best verkopende luidsprekers niet altijd van de beste kwaliteit.

Hier is een lijst met een aantal kenmerken waar je op moet letten.

1: Samengesteld uit duurzaam materiaal zoals aluminium

2: Handgrepen voor gemakkelijke installatie

3: bekleed met stof van superieure kwaliteit

4: precisie engineering om de hoogste kwaliteit te bieden

5: gegarandeerde productie in de VS

De lijst is niet uitgebreid, maar geeft u hopelijk een idee of een bepaald luidsprekersysteem geschikt is voor uw auto en of het een kwaliteit is waarop u kunt vertrouwen.

Als u eenmaal wat eigen onderzoek hebt gedaan, is het tijd om zelf op zoek te gaan. Gebruik Online Chat om het systeem te vinden dat u zoekt of bel ze op om de recensies van de systemen die u hebt gekozen te bekijken. Multimedia auto

Subwoofer: het moeilijke deel

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van een subwoofer, zorg er dan voor dat het systeem dat u wilt leveren van hoge kwaliteit is. Het laatste wat u wilt is een subwoofer die moeilijk te installeren is, of die u niet kunt bedienen in uw auto vanwege de kwaliteit van de hardware. Als u niet veel weet over de functies van een subwoofer, vraag dan iemand om u te helpen. Online chatten is ook een goede optie om het juiste systeem te vinden.

Als je er nogal in blijft hangen dat je vaak een kwaliteitssubwoofer krijgt, zou je wel eens kunnen ontdekken dat een systeem meer is dan waar je op gerekend had. Terwijl u zoekt naar recensies en de hardware en subwoofers inspecteert die u overweegt, houd ‘em tevreden. Reviews zullen u helpen een beter geïnformeerde beslissing te nemen. Tenslotte kunt u een aantal van uw vrienden vragen om doorverwijzingen. U zult verrast zijn door het aantal mensen die dit of dat type subwoofer al gebruikt hebben en veel beter ervaren hebben na installatie.

De volgende keer dat u een subwoofer installeert, moet u dit allemaal in overweging nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.