achterkant uitstekend Beoordelen

Mx verlengde achterbrug 65cc

Dit zijn achterbruggen die bedoeld zijn om een schokfles en extra gewicht op te monteren voor meer stabiliteit. Ze kunnen veel hoger gemonteerd worden dan de originele fabrieksophanging en hebben het bijkomende voordeel van schokdemping en berijdbaarheid. De Mer excellent MX verlengde achterbrug 65cc is degene die wij aanbevelen.

De MX swingarmophanging is snel en eenvoudig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over vreemd gedrag als je besluit hem in de toekomst te verwijderen. Theuri GB-7 is er voor de pendelaars die verder willen gaan zonder in de Sleepy Oven geparkeerd te staan.

Theuri GB-9 is goed voor zowel woon-werkverkeer als off-road en heeft de optie van vijf schokdempers. Het is ook zeer stabiel en heeft hetzelfde type mono tube ontwerp als de MX schokbreker, dus het is bestand tegen olieschade en kan ook gebruikt worden voor waterJump. Theuri IDW-4 en IDW-6 zijn ook stabiliteitspecialisten. Ze kunnen worden gebruikt als solotransport, maar zijn het meest geschikt als delen van een route waar u vaak wilt stoppen en uitrusten, evenals Trials waar u vooral uw snelheid constant wilt houden.

Het monobuisontwerp heeft het voordeel dat het een soepele rol biedt die niet kan worden bereikt door de benadering van een parallelle buis. Het geeft een meer lineair gevoel waardoor het het beste is om snelheid te houden in een rechte lijn in plaats van te rollen zoals je doet met een absorptie. Samen met het niets platte monobuisontwerp heeft het echter één nadeel: het kan niet goed tegen sprongen. Dus voor sprongen veel groter dan 20 mijl, moet u zeker overwegen een parallelle buis ontwerp van een soort.

Door het ontwerp met platte buis heeft hij een consistent rijgedrag en voorspelbare rijeigenschappen, waardoor hij populair is in veel bedrijfstakken waar je gedurende een bepaalde periode stabiliteit nodig hebt. Als u voor langere perioden in het vak zit, dan is onze aanbevolen keuze de Unitas 52100. Hij kan sprongen aan tot 55 mijl en staat bekend om zijn extreme nauwkeurigheid bij het springen en bij het landen. Het vlakke ontwerp heeft wel een nadeel, namelijk dat het wordt geleverd met twee schokdempers (een zuiger bevestigd aan de bovenste kamer en de andere zuiger aan de onderste kamer), wat betekent dat het meer tijd zal kosten om op volle snelheid van een volle sprong tot stilstand te komen. Toch kan het in veel gevallen een waardevolle aanvulling zijn op je uitrustingslijst.

Lees meer:
Hukstvana achterbrug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.